De wijsheid van ons lichaam

De wijsheid van ons lichaam

Soms loop je over van gevoelens, gedachten en prikkels. Ben je hoogsensitief, dan kun je hier sneller last van hebben. Het is belangrijk dat we dan eerst wat rust en ruimte creëren voordat we in een sessie aan de slag gaan. Dat doe ik aan de hand van een (korte) meditatie of een oefening waarin je je focust op je lichaam en je ademhaling. Ook gronden is hier altijd een onderdeel van.
Mijn inspiratie voor behulpzame oefeningen en meditaties haal ik uit mindfulness, yoga en rebalancing.

Wil je meer lezen over Rebalancing? Neem dan hier een kijkje: www.rebalancing.nl. Ik ben zelf geen rebalancer maar heb veel inspiratie gehaald uit ervaringen met en cursussen in rebalancing. Natuurlijk kun je ook contact met mij opnemen voor vragen via info@mariawillemse.nl, 06-34251657 of het contactformulier.