Healing

dandelion-843587_1280

Healing 

Bij een healingsessie tune ik in op jou, in dit moment en wat jij nodig hebt. Je zou kunnen zeggen dat mijn hogere Zelf en bron van intuitieve wijsheid contact maakt met jouw hogere Zelf en jouw bron van intuitieve wijsheid. Alsof we een ‘gesprek’ voeren van ziel tot ziel.  Tegelijkertijd is er op dat moment, zoals ik het ervaar, een verbinding met een andere bron, die je collectieve wijsheid en weten, de stem van Liefde of ‘God’ zou kunnen noemen. (Het is maar net welk woord past voor jou) Een bron waar wij allemaal mee verbonden zijn, niemand uitgezonderd. Ik ben op dat moment een kanaal waardoor helende energie en ingevingen mogen worden ontvangen en doorgegeven aan jou. Tijdens zo’n sessie ervaar ik, dat ik zelf als het ware even een stapje opzij doe, om ingevingen te kunnen ontvangen die komen uit die andere bron. Dit voelt voor mij vaak moeiteloos, waar en krachtig.   

De healingsessie kan in mijn praktijk plaatsvinden in de vorm van een in het moment op jou afgestemde helende meditatie. Maar het kan ook ‘op afstand’ dat we afspreken dat ik op een bepaald moment op jou afstem en de healing op afstand geef.  Je kan bij mij van tevoren aangeven wat er speelt, en dan kan ik specifiek hierop intunen. Maar ook is het mogelijk zonder specifieke vraag een helende sessie op afstand te ontvangen. Er komen vaak ook wat praktische tips of adviezen of behulpzame zinnen door, die ik voor je noteer.

De afgelopen jaren heb ik mij geschoold in Reiki en healing en heb ik de kracht van healing – zowel als gever en ontvanger – mogen ervaren. Zodoende is healing een mooie aanvulling geworden in mijn sessies om vanuit intuïtie, en vaak (gedeeltelijk) voorbij woorden, te voelen wat er speelt en wat er nodig is in een sessie. 

Als we elkaar in ieder geval 1 keer hebben gesproken kan ik je een sessie op afstand aanbieden. Je krijgt altijd een kort verslag toegestuurd per mail. Zodat je die de dagen, weken erop nog eens kan teruglezen ter ondersteuning in jouw proces.