Praktische informatie

Tarieven en vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging¬†VBAG en bij de RBCZ. Als je aanvullend verzekerd bent krijg je de kosten vaak (deels) vergoed. Een voordeel hierbij is dat je niet eerst je ‘Eigen risico’ op hoeft te maken.

Ik hanteer de volgende tarieven:
Kosten voor intake (duur 75 minuten): 100 euro
Kosten voor sessie (duur 60 minuten): 92 euro
Het is ook mogelijk een sessie van anderhalf uur af te spreken.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen via 06-34251657 of een mail sturen naar info@mariawillemse.nl. Ook kan je gebruik maken van het contactformulier. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen, laat dan gerust een bericht achter. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Afspraak annuleren

Lukt het je niet om onze afspraak na te komen, laat dit dan minimaal 24 uur van tevoren  weten. Dan wordt de afspraak niet in rekening gebracht. Bij een latere afzegging ontvang je wel een factuur.

Mijn praktijk is gevestigd aan de Nieuwevaart 3 in Amsterdam, zie kaart: