Reading

Reading met kaarten 

Wat is een reading met kaarten? 

We allemaal vanuit onze ziel verbonden met elkaar en een groter geheel. Dit grotere geheel bevat een bron van oneindige intelligentie en potentie. Het is een bron van hulp, kracht, liefde, vreugde, licht, troost, inspiratie en creativiteit. We zijn hier altijd mee verbonden. Alleen vergeten we dit vaak, en is het nodig onszelf weer te herinneren en als het ware in te loggen bij deze bron om ons weer een deel van dit geheel te voelen. 

Er zijn vele manieren om onszelf te herinneren en in te loggen bij deze bron van oneindige intelligentie: mediteren, zingen, dansen, schilderen, in de natuur zijn. Het intunen op deze lichte en liefdevolle energie met behulp van kaarten is voor mij ook een manier om in te loggen. Via de kaarten loggen wij tijdens een reading in bij deze hoogste frequentie. Ik zie die hoge frequentie, dan ook niet als iets buiten ons zelf. Maar het is wel iets waar we soms weinig contact mee voelen als we ons zorgen maken, piekeren, ons angstig of onzeker voelen of als er veel in en om ons heen gebeurt. We kunnen dan vergeten dat deze connectie, deze verbinding met deze onuitputtelijke bron van hulp er altijd is van binnenuit. Op zo’n moment is een herinnering hieraan welkom.

Wat kan ik voor jou betekenen met een reading met kaarten? Werken met kaarten aan de hand van een vraag kan verhelderend zijn, een richtingaanwijzing geven, voorbij wat we met onze rationele analyse over een ingewikkelde situatie of bij een probleem kunnen bedenken. Het geeft vaak ook een out of the box inspiratie, omdat het altijd een verrassing is welke kaarten ernaar voren komen en welke boodschappen hierbij passen.   

Wat is een reading met kaarten niet? De reading is niet een toekomstvoorspelling. Voor sommigen is dit een teleurstelling, voor de meesten een geruststelling. De informatie die doorkomt wil jou inspireren, een duwtje of steun in de rug geven, vanuit het hier en nu. Bevestigen waar je mee bezig bent of juist laten zien dat er ook nog andere mogelijkheden zijn. Jij weet uiteindelijk van binnenuit wat er mee te doen, welke volgende stap gezet wil worden op jouw pad.