Werkwijze therapie

”Naar je hart luisteren is verbonden raken met het diepste in jezelf.”    

   Eckart Tolle


Therapie

Graag begeleid ik jou in contact te maken met wie jij werkelijk bent en nog meer te gaan luisteren naar de stem van je intuïtie. Er is een stem in jou die komt vanuit liefde en er is ook een stem in jou die komt vanuit angst. Graag ondersteun ik je in het leren herkennen, in elk moment, welke stem in jou aan het woord is.  Waardoor jij kleine of grote stappen kan gaan zetten in je leven. Stappen die leiden tot meer (zelf)vertrouwen, meer levensvreugde, energie, en plezier.

Werkwijze therapie

De eerste stap zetten om hulp te vragen kan een behoorlijke drempel zijn. Respect en gelijkwaardigheid staan daarom centraal in elke sessie. Dat is de basis van waaruit ik een ruimte wil bieden om samen te onderzoeken wat er speelt in jouw leven.

We beginnen met een intakegesprek. Hierin bespreken we jouw achtergrond en aanleiding voor je komst. Ik geloof dat je hulp hebt gezocht vanuit een verlangen, een verlangen om iets te leren. Samen gaan we op zoek naar de formulering van jouw wens en leervraag. En kijken we welke tegenkrachten er spelen, die je ervan weerhouden deze wens te leven. Daarmee gaan we samen aan de slag. In het eerste gesprek kijken we ook naar hoeveel sessies er nodig zijn en met welke frequentie je zult komen.

We gaan in de sessies samen aan de slag met jouw leervraag. In dit proces zullen we praten regelmatig afwisselen met een moment van stilte, contact maken met je lichaam en ademhaling. Stemexpressie kan een hele mooie aanvulling zijn hierop.  Een sessie wordt zo hopelijk vooral iets om opgelucht en geïnspireerd vandaan te komen.

Methodes sessies

Samen met jou bekijk ik tijdens de sessies wat nodig is en wat bij jou past. Methodes en inspiratiebronnen die ik daarbij gebruik zijn:

Wil je kennismaken of meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier. Bellen naar 06-34251657 of mailen naar info@mariawillemse.nl mag natuurlijk ook.