Aanbod

” Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us ”

Marianne Williamson

 


Therapie

Graag begeleid ik jou in meer contact te maken met wie jij werkelijk bent en te gaan luisteren naar de stem van je intuïtie. Waardoor jij kleine of grote stappen kan gaan zetten in je leven. Stappen die leiden tot meer (zelf)vertrouwen, meer levensvreugde, energie, en plezier.

Werkwijze therapie

De eerste stap zetten om hulp te vragen kan een behoorlijke drempel zijn. Respect en gelijkwaardigheid zijn daarom belangrijk in mijn manier van werken. Centraal staat voor mij dat jij je op je gemak voelt. Dat is de basis van van waaruit ik een ruimte wil bieden om samen te onderzoeken wat er speelt in jouw leven.

We beginnen met een intakegesprek. Hierin bespreken we jouw achtergrond en aanleiding voor je komst. Ik geloof dat je hulp hebt gezocht vanuit een verlangen, een verlangen om iets te leren. Samen gaan we op zoek naar de formulering van jouw wens en leervraag. En kijken we welke tegenkrachten er spelen, die je ervan weerhouden deze wens te leven. Daarmee gaan we samen aan de slag. In het eerste gesprek kijken we ook naar hoeveel sessies er nodig zijn en met welke frequentie je zult komen.

We gaan in de sessies samen aan de slag met jouw leervraag. In dit proces wordt het praten, als dit behulpzaam is, afgewisseld met lichaamsgerichte oefeningen en stemexpressie. Een sessie wordt zo hopelijk vooral iets om opgelucht en geïnspireerd vandaan te komen.

Methodes sessies

Samen met jou bekijk ik tijdens de sessies wat nodig is en wat bij jou past. Methodes en inspiratiebronnen die ik daarbij gebruik zijn:

Wil je kennismaken of meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier. Of je kan mailen naar info@mariawillemse.nl